Nordic Arena Service vill göra saker och ting på rätt sätt

Vi är ett företag med mycket hjärta, och vi har ett starkt driv att göra det vi tror på för att kunna hjälpa andra och nå dit vi vill.

Vilka är vi?

Tillsammans mot drömvisionen

I ett inte alltför avlägset förflutet träffades tre svenska aktörer med olika erfarenheter: Dennis Österberg på Nordic Sport som säljer idrottsutrustning, Joakim Andersson och David Schager som jobbar med montage, underhåll och service.

Tillsammans vill de erbjuda en unik helhetslösning till sina kunder, och Nordic Arena Service ser dagens ljus.

Detta nya företag vill erbjuda marknaden vad den saknar: service och gediget arbete, utan krusiduller.

Människorna och mentaliteten

Men vad som verkligen gör Nordic Arena Service unikt är människorna det består av, och tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av branschen.

Här ser vi alltid framåt, och alla här har en stark inneboende vilja att utvecklas och lära sig nya saker.

Vi har en tydlig “Vi löser det”-mentalitet, vilket genomsyrar allt vi gör och kan sammanfattas med våra tre kärnvärderingar.

Vad står Nordic Arena Service för?

Transparens

Vi strävar efter att vara fullständigt transparenta i allt vi gör, så att ni alltid vet vad ni får. Ingenting ligger någonsin dolt under ytan.

Service

För oss kommer kunden först och vår omtanke är genuin. Därför är vi alltid bara ett telefonsamtal bort, så att ni kan få hjälp när ni behöver det.

Tillit

Vi har nära sammansvetsade och pålitliga installationsteam. Den tillit vi känner för varandra, vill vi att ni ska känna för oss.

Vad kan Nordic Arena Service göra för er?

Vi både installerar och underhåller idrottsanläggningar, samt monterar sport- och lekplatsutrustning.

Vi är en del av Nordic Sport

Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Deras många år i branschen vittnar om en kunskap och en pålitlighet man kan vara stolt över. Just detta är något vi tar med oss in i Nordic Arena Service.

Till Nordic Sport
Copyright © 2020