allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Revitalisering av Fagerlidens IP - Nu med toppmodern konstgräsmatta!

Fagersta har alltid varit känt för sin passion för fotboll, och nu kan vi stolt meddela att vi har upphöjt Fagerlidens IP till en helt ny nivå!

Vi har gjort en omfattande uppgradering av vår spelplan, med början i att ta bort det gamla konstgräset. Efter detta har vi breddat ut planen för att uppfylla de svenska kraven på en spelyta på 105x65 meter. För att garantera spelarnas säkerhet har vi också skapat en säkerhetszon på 3 meter runt om planen.

Men vi stannade inte där. Vi har installerat en helt ny konstgräsmatta, med en tjocklek på 40mm, SBR infill och en sviktpad för att öka spelkomforten. Detta ger en spelupplevelse som rivaliserar med de bästa planerna i landet.

Efter ett noggrant fälttest kan vi med glädje konstatera att vår nya plan inte bara uppfyller, men överstiger de högsta ställda kraven. Med en FIFA Quality Pro certifiering är vi nu redo att välkomna både spelare och fans till en upplevelse av högsta kvalitet.

Vi ser fram emot att se er alla på Fagerlidens IP, där vi nu kan erbjuda en spelplats som förtjänar våra spelares passion och vår stads kärlek för fotboll. Välkomna till Fagersta - hemmet till framtidens fotboll!