allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Invigning av Eva Lisa Holtz Arena - En Friidrottsarena Utöver det Vanliga

Det är med stor stolthet vi meddelar att Eva Lisa Holtz Arena i Karlstad nu öppnar dörrarna till Sveriges största och mest avancerade friidrottshall. På en yta av imponerande 7000 m² har vi skapat en optimal miljö för friidrott på alla nivåer.

Det mest anmärkningsvärda? Våra banbrytande löparbanor som är de snabbaste i Sverige. Banorna, installerade av oss och tillverkade av Conica med deras Sandwich-system, är som inga andra. De är skapade i fyra olika färger, där två är specialfärger som noggrant valts ut enligt kundens önskemål. Att skapa den perfekta löparbanan var en utmaning vi gladeligen antog, och resultatet är verkligen spektakulärt.

Det är inte bara löparbanorna som imponerar. Vi har också utrustat arenan med toppmodern friidrottsutrustning, allt från kast- och spjutburar till häckar och specialfärgade bäddar för höjd- och stavhopp. All denna utrustning har levererats av vårt systerbolag, Nordic Sport, och utformades för att matcha arenans unika estetik.

Vi vill uttrycka vårt djupa tack till Sweco, arkitekterna bakom denna fantastiska arena, och Byggdialog, som förverkligade designen. Vi är också mycket tacksamma för förtroendet vi fått från Karlstad kommun, som lät oss bidra till denna fantastiska friidrottsarena.

Eva Lisa Holtz Arena är mer än bara en byggnad. Den är en milstolpe för svensk friidrott och ett levande bevis på vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter som möter och överstiger våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att se den positiva inverkan denna arena kommer att ha på friidrotten i Sverige, och vi är glada att få vara en del av denna resa.

Besöka renan idag och upplev den själv. Vi är säkra på att du kommer att bli lika imponerad som vi är.