allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Storslagen Framgång - Vi Fullbordar Norra Europas Största Multisport Hall i Österåkers Kommun!

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar vårt mest ambitiösa projekt hittills. Vi har haft äran att installera sportgolv i inte mindre än 5 hallar samt en friidrottshall i det imponerande Österåkers Multihall. Med en totalyta på hela 16 000 m² sportyta, är det Norra Europas största multisport hall, och vi är stolta över att ha bidragit till denna monumentala anläggning.

Vårt arbete har omfattat installation av både kombielastisk och puntelastisk sportgolv, för att säkerställa maximal komfort, säkerhet och prestanda för de olika sportutövarna. Vi har dessutom installerat en klättervägg samt ett kombielastiskt parkettgolv, vilket ger denna fantastiska hall ännu mer variation och funktionalitet.

Österåkers Multihall är designad för att vara en verklig multisport anläggning. Här kan man utöva en mängd olika sporter, inklusive friidrott, handboll, innebandy, basket, volleyboll, gymnastik, tennis, badminton, bordtennis och mycket mer. Oavsett om du är en professionell atlet eller bara en entusiastisk amatör, finns det något för alla på denna fantastiska anläggning.

Vi är oerhört stolta över att ha varit en del av detta banbrytande projekt. Att kunna bidra till sportens värld på ett så betydande sätt är verkligen en ära för oss. Vi ser fram emot att se Österåkers Multihall bli en älskad och livlig samlingspunkt för sportälskare i alla åldrar och från alla bakgrunder.

Följ med oss på vår resa och upplev den fantastiska känslan av att vara en del av något stort. Tack till alla som har stöttat oss under detta projekt. Vi ser fram emot att ta oss an nya, spännande utmaningar i framtiden!

Besök Österåkers Multihall för att uppleva den förstklassiga sportanläggningen som vi är stolta över att ha varit med och skapa. Vi lovar att du kommer bli imponerad!