allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Omvandlingen av Burträsk fotbollsplan: En modern spelplats för framtiden

Vi på Nordic Arena Service är stolta över att kunna presentera vår senaste prestation - omvandlingen av en gammal naturgräs fotbollsplan i Burträsk, Skellefteå, till en toppmodern konstgräsplan som uppfyller de högsta kraven ställda av FIFA.

Denna omvandling innebär en enorm förbättring för lokala fotbollsspelare och fans. Med vår specialiserade kunskap och teknik har vi lyckats förvandla planen till en fotbollsarena av högsta klass, komplett med FIFA Quality Pro-certifierat konstgräs, en avancerad dräneringssystem, ett säkert staket runt om, och effektiv belysning som uppfyller de högsta kraven för breddfotboll.

Konstgräset vi har installerat är 40mm med SBR infill, vilket ger en perfekt yta för fotbollsspel på alla nivåer. Dessutom har vi inkluderat en vertikalt dränerande sviktpad under gräset för att säkerställa optimal spelbarhet och säkerhet. Denna teknik säkerställer att planen förblir i bästa skick, oavsett väder, och minskar risken för skador på spelare.

Förutom att förbättra spelplanen har vi också utrustat området med ett robust staket för att säkerställa en säker och skyddad miljö för alla besökare. Dessutom har vi installerat toppmoderna ljusinstallationer som ger optimal belysning för kvällsmatcher och träningar.

Vårt engagemang för fotbollen och lokal gemenskap i Burträsk sträcker sig långt bortom själva fotbollsplanen. Vi strävar efter att skapa en miljö som främjar sportslig excellens och gemenskap, och vi är glada att se hur denna uppdaterade anläggning kommer att gynna både lokala spelare och supportrar.

Denna uppgradering är ett tydligt bevis på Nordic Arena Services engagemang för att leverera högkvalitativa fotbollsarenor för alla. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete och bidra till fotbollens utveckling i Skellefteå och hela Sverige.