allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Nya, Snabbare Löparbanor på Stockholms Stadion – En Framgångssaga från Sommaren 2022!

Stockholms Stadion

För alla löparälskare och sportentusiaster, har vi något stort att dela med er! Under sommaren 2022 genomgick Stockholms Stadion en stor transformation och blev hem åt Sveriges snabbaste löparbanor.

Vi inledde med att riva de gamla löparbanorna och ersätta dem med de högteknologiska VMAX-banorna från Conica. Dessa banor, känt för deras överlägsna prestanda, erbjuder löpare den snabbaste och jämnaste ytan att tävla på.

Men vi slutade inte där! Vi kollaborerade med Nordic Sport för att förse stadion med den senaste löparutrustningen. Resultatet? Stockholms Stadion är nu certifierad enligt World Athletics Class 1, vilket placerar oss i paritet med några av de mest prestigefyllda arenorna i världen.

Det är emellertid inte bara löparna som kommer att märka skillnaden. Vi har även bytt ut alla träläktarplatser, vilket innebär att publiken nu kan njuta av en förbättrad upplevelse när de hejar på sina favoritlöpare.

Så, vad betyder allt detta? Jo, Stockholms Stadion är nu hemmaplan för Diamond League Bauhaus-galan, en av de mest spännande händelserna i löparvärlden! Vi är stolta över att kunna erbjuda denna upplevelse till alla löparfans.

Vi är mycket tacksamma för ert stöd och ser fram emot att välkomna er till vår uppgraderade arena. Håll utkik efter mer spännande nyheter och uppdateringar på vår blogg. Ses snart på banan!