allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Framgångsrik Installation av Konstgräs i Borås och Brämhults IP Fullbordad

Vi är glada att kunna meddela att vi nu har slutfört installationen av vårt toppmoderna konstgräs i Borås och på Brämhults IP. Det här är ett stort steg framåt för fotbollen i regionen och vi är stolta över att ha bidragit till detta.

Vårt konstgräs är av högsta kvalitet, med en tjocklek på 40 mm och fyllt med SBR, vilket ger en exceptionell känsla och prestanda. Det ligger på en sviktpad som erbjuder utmärkt stötdämpning och förbättrar spelkvaliteten avsevärt.

Men vi har inte bara fokuserat på kvaliteten på ytan. Vi har också sett till att den uppfyller de strängaste internationella standarderna. Efter installationen har vi genomfört omfattande fälttest och vi är glada att kunna meddela att vår plan uppfyller FIFA Quality Pro krav. Detta innebär att den uppfyller de allra högsta standarderna för konstgräs, vilket gör den lämplig för professionella matcher på alla nivåer.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna toppmoderna fotbollsplan till spelare och supportrar i Borås och Brämhults IP. Det här är bara början och vi ser fram emot att fortsätta förbättra fotbollsupplevelsen i regionen. Tack till alla som har varit delaktiga i detta projekt och till alla våra underbara supportrar som gör allt detta möjligt. Vi ser fram emot att se er på planen.