allt från konstgräs, löparbanor, teleskopläktare och sportgolv

Referenser

Storslagen Omvandling av Grusplan till Modern FIFA-Quality Fotbollsplan i Stenungsund Är Nu Klar

Det är med stor stolthet och glädje vi meddelar att vårt senaste stora projekt i Stenungsunds kommun vid Ödsmål IP nu är avslutat. Vi har framgångsrikt omvandlat en tidigare grusplan till en modern FIFA Quality-godkänd fotbollsplan, redo att välkomna spelare och fans till många fotbollssäsonger framöver.

Vårt team har arbetat hårt med flera stora delprojekt inom detta arbete. Vi har genomfört omfattande dräneringsarbeten för att säkerställa planens spelbarhet i alla väder. Vi har också installerat ett helt nytt staket runt anläggningen och förberett området för installation av ny, modern belysning.

För att minimera miljöpåverkan och särskilt spridningen av mikroplast, har vi vidtagit flera innovativa åtgärder. Planens kanter och höjningar har beklätts med samma typ av konstgräs med sand infill som själva planen. Dessutom har vi installerat L-stöd och utrustat arenan med specialdesignad gummiuppsamlingsutrustning. Med dessa åtgärder är vi stolta över att kunna erbjuda en fotbollsplan som både är av högsta kvalitet och tar hänsyn till miljön.

Detta stora projekt skulle inte ha varit möjligt utan det otroliga engagemang och den professionalitet som alla inblandade har visat. Vi vill passa på att uttrycka vår djupaste tacksamhet till alla som bidragit till att förvandla denna vision till verklighet.

Nu ser vi fram emot att se denna fotbollsplan fyllas med liv, energi och passion för fotbollen. Vi är övertygade om att denna anläggning kommer att bli en central plats för fotbollsglädje i Stenungsunds kommun och bidra till att föra sporten framåt i regionen.

Tack till alla som har varit med oss på denna resa och vi ser fram emot många spännande projekt i framtiden!